بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی

بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی


زیست بوم کارآفرینی صنایع خلاق در واقع یک بستر کارآفرینانه مبتنی بر استفاده از توانمندی های تمامی دستگاه های متولی در اکوسیستم کارآفرینی است. کشور ایران یکی از کشورهای بزرگی است که تمدن ده ها هزارساله و تاریخ آن می تواند به عنوان ابزاری درآمدزا و اشتغال آفرین رفتار نماید. گردشگری، صنایع دستی، زیرساخت های فرهنگی، اماکن زیارتی و شعر و هنر ایرانی، از زمینه هایی است که می تواند در توسعه کارآفرینی نقش ایفا نماید.
بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی، در نظر دارد تا با ایجاد مراکز نوآوری ملی و استانی و تلفیق فناوری با صنایع فرهنگی نسبت به توسعه کسب وکارهای مبتنی بر صنایع خلاق فعالیت نماید. تمرکز این بنیاد بر توسعه و ایجاد فناوری در تولید، بازاریابی، تبلیغات، فروش و ارزیابی صنایع فرهنگی است و در نظر دارد تا استارت آپ و کسب وکارهای نوپا، فعال و توانمند را که توانسته اند محصولاتی ارزشمند را با توجه به فناوری های نوین و دیجیتال و تلفیق آن با هنر و صنایع خلاق ایجاد نمایند، شناسایی و رشد دهد. بنیاد تلاش خواهد کرد تا با شناسایی نیازهای زیست بوم، همچون قوانین و دستورالعمل ها، منابع مالی، سرمایه و....از طریق انجام تعاملات درون و برون دستگاهی و استفاده از همه ظرفیت های داخلی و خارجی نسبت به رفع این نیاز ها اقدام  نماید.
همچنین بنیاد وظیفه دارد تا با استفاده از ظرفیت های تبلیغی و فرهنگسازی، توسعه صنایع خلاق در کشور مبتنی بر فناوری را سامان دهد.

مشاهده کارها
image
خدمات شگفت انگیر 

کاری که ما انجام می دهیم

بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی، در نظر دارد تا با ایجاد مراکز نوآوری ملی و استانی و تلفیق فناوری با صنایع فرهنگی نسبت به توسعه کسب وکارهای مبتنی بر صنایع خلاق فعالیت نماید.

InfoBox

توسعه فناوری های نوظهور

InfoBox

زیست بو م های توسعه کسب و کار

InfoBox

زنجیره تامین صنایع خلاق

InfoBox

برگزاری رویدادهاو جشنواره ها

InfoBox

عارضه یابی کسب و کار ها

صنایع فرهنگی چیست؟
بر اساس تعریف یونیسف، صنایع فرهنگی عبارت است از ترکیب خلاقیت، تولید و توزیع کالاها و خدماتی که ماهیتا فرهنگی هستند و معمولا به واسطه حقوق مالکیت فکری از آن ها حفاظت می شود. یونیسف همچنین صنایع فرهنگی را به معنای درگیر شدن افراد در هریک از فعالیت های زیر می داند:
1.    • انتشار، توزیع و یا فروش کتاب ها، مجلات، نشریات دوره ای و یا روزنامه به شکل چاپی و یا فرمتی قابل خواندن
2.    • تولید، توزیع، فروش و یا ارائه فیلم یا ویدئوی ضبط شده
3.    • تولید، توزیع، فروش و یا ارائه موسیقی و یا صوت ضبط شده
4.    • ارتباطات رادیویی و تلویزیونی و همچنین کلیه برنامه های ماهواری ای که توسط عموم مردم قابل دریافت باشد
صنایع فرهنگی، دانش بنیان هستند و قابلیت زیادی برای ایجاد شغل دارند. تولیدات این صنعت بر خلاقیت، مهارت و نوآوری استوار بوده و غالبا مبتنی بر فناوری است. بر اساس یک دسته بندی، این صنایع عبارتند از:
1.    سینما و تئاتر
2.    رادیو و تلویزیون
3.    چاپ‌ونشر (کاغذی-الكترونیك)
4.    موسیقی
5.    مد (لباس و غیره)
6.    گردشگری
7.    دکوراسیون و معماری
8.    آموزش الكترونیكی
9.    تبلیغات
10.    پویانمایی
11.    بازی‌های رایانه‌ای
12.    صنایع دستی
 

 

اقتصاد هنر

در  دوران  پرنشيب  و  و  فراز  كنوني  كه  جهان،  دائم  در  آستانه ي تحولات و حوادث گوناگون است، جامعه ي انقلابي ما در مسيري گام برمي دارد  كه  اصل  پيشرفت  و  توسعه  پايدار  و  همه جانبه،  سرلوحه ي همه ي سياست ها و برنامه هاي آن به شمار مي رود. دستيابي به اهداف متعالي انقلاب و سياست ها و خط مشي سند چشم انداز توسعه، بهره گيري از علوم و فنون جديد و فناوري هاي نوين اجتناب ناپذير ساخته است.

توسعه  و  رشد  متوازن  و  پايدار  بر  پايه ي  فرهنگ  و  اقتصاد،  از دستاوردهاي  بزرگي  است  كه  در  كنار  مفاهيمي  چون  فضيلت،  دانش، كمال، خلاقيت و مهارت مي تواند جامعه را به سوي پيشرفت و تعالي رهنمون گردد.

توسعه  پايدار  منجر  به  كاهش  محروميت ها  و  بروز  برابري هاي اجتماعي - اقتصادي مي شود و امكانات و تسهيلاتي را فراهم مي آورد كه  در  سايه ي  آن  مردم  مي توانند  با  برخورداري  از  آرامش  و  امنيت و متناسب با استعداد و همت خويش در مسير كمال انساني قرار گيرند.

جامعه  شناسان  فرهنگي  بر  اين  باورند  كه  اهداف  برنامه ي  توسعه هنگامي تحقق خواهد يافت كه با امعان نظر و عنايت به فرهنگ ملي و مذهبي جامعه و ارزش هاي دوام پذير آن تدوين يافته باشد و به عبارت ديگر ضمانت اجرايي هر برنامه ي توسعه، توجه همه جانبه به جنبه هاي ارزشي و فرهنگي آن است.

فرهنگ و هنر به عنوان بستر و زيربناي توسعه، مي تواند موجبات رشد و بالندگي ساير حوزه هاي توسعه را فراهم اورد و توفيق آن را تضمين كند.


تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از زرتشت ، خیابان میرهادی شرقی ، پلاک 4

تلفن تماس :52384000-21-98+ داخلی 106

دی ان ان